Udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen har ændret sin livsstil drastisk.

Han fortalte om det hele, da han mødte Billed-Bladet fredag aften ved afskedsreceptionen for Jesper og Alexa Bruun Rasmussen i Bredgade, København.

Bekendtskabet mellem danmarks udenrigsminister og Bruun Rasmussen-familien går mange år tilbage.

Livsstilsændring

Undervejs med interviewet med Lars Løkke Rasmussen, afslører udenrigsministeren at han har tabt sig hele tyve kilo igennem de sidste halvandet års tid.

Og han fortalte Billed-Bladet om vejen derhen.

“Jeg stoppede i Venstre i 2019, og så tænkte jeg, at nu skulle jeg være smart og i god form. Men der skete det modsatte. Jeg har aldrig haft så god tid, og jeg har aldrig lavet så lidt. Så da vi ramte sommeren 2021 var jeg oppe i det maksimale, jeg nogensinde har vejet,” forklarer Lars Løkke.

“Så for halvandet år siden, i november 2021, sagde jeg: “Det kan ikke blive ved med at gå”, jeg kunne ikke rigtig løbe mere, fordi jeg var blevet for stor, så nu var jeg nødt til at tage mig sammen,” lyder det endvidere fra ham.

Begyndelsen på det hele

“Så startede jeg med at tage en faste og fik hjælp af en kropsbehandler. Det fortsatte jeg med i december – ingen alkohol. Det var en bizar oplevelse. Blandt andet talte jeg ved en stor julefrokost i Tivolihallen, hvor jeg kom ind til et selskab med 70 glade mænd. Jeg havde ikke spist i to dage og fik en kop te. Og inden jeg skulle sige noget, havde min sidemand allerede drukket to snapse og tre øl,” forklarer han til Billed-bladet.

Alt du spiser efter atten, det feder om natten

“Jeg har tabt mig tyve kilo, fra jeg startede i november 2021. Det er sket ved ikke at spise for meget, løbe og svømme. Og nu ligger jeg stabilt, men jeg har en plan om et kontrolleret ryk ned igen til foråret. Jeg har det godt,” fortæller Lars Løkke Rasmussen, der gerne giver et godt råd videre, som han har fået af sin kropsbehandler. 

“Alt det du spiser efter atten, det feder om natten.”

Stort tillykke med det flotte vægttab, Lars!