Lars Ranthe spiller grosserer Madsen i ‘Badehotellet’. Nu fortæller han, at han har fået en helt særlig ting med sig fra optagelserne.

I går var der premiere på den 10. sæson af Badehotellet.

Serien har kørt på TV 2 i intet mindre end 10 år, og har efterhånden en enorm fanskare.

Den 10. sæson er den allersidste af den populære serie, og derfor har skuespillerne også måtte tage afsked med serien. Flere af dem fortæller, at afskeden har været vemodig.

Lars Ranthe har spillet med i alle sæsoner af serien, og har derfor været en stor del af den.

Tidligere har Morten Hemmingsen fortalt, at skuespillerne har fået lov til at tage en ting med sig fra optagelserne, da de var færdige med at optage til sæsonen. Morten Hemmingsen som spiller Morten Enevoldsen, fik blandt andet et par billeder med sig fra optagelserne.

Og Lars Ranthe er heller ikke gået tomhændet fra optagelserne, det fortæller han til Newsner.

Han har blandt andet fået grosserer Madsens ur og ring med. Men det er skam ikke det eneste, han har også fået et sæt tøj og noget andet ganske særligt – nemlig grosserer Madsens mave.

Han har simpelthen fået grosserer Madsens tykke mave med. Og til mediet forklarer han hvorfor.

 “Et: Fordi den er lavet til mig, og jeg har svedt den igennem, men på den anden side er det også fordi, jeg tit bliver bedt om at spille en lille tyk mand, og så får jeg en dårlig mave på. Margrethe (Rasmussen, red.) som har lavet vores kostumer, hun har lavet den bedste mave i verden. Så jeg sagde til Margrethe, ‘Må jeg ikke godt få den mave med, for jeg bliver så tit bedt om at spille tyk mand, og så har de en dårlig mave’. – Så nu har jeg min egen grosserer Madsens mave, som jeg kan tage med videre ud i karrieren,” fortæller han om den sjove souvenir fra optagelserne.

Så måske kommer danskerne til at se grosserer Madsens mave på tv igen.

Du kan se Badehotellet på TV 2 og TV 2 Play, hvor der hver søndag kommer et nyt afsnit.