Denne artikel er første gang udgivet i december 2022.

Tv-værten Lene Beier har delt en tidlig julegave til sine følgere på Instagram.

Til trods for, at der fortsat er lidt over en uge til juleaften, har Lene Beier valgt at dele ud af gaverne allerede nu.

Det har hun gjort med et opslag på det sociale medie Instagram, som du kan se længere nede i artiklen.

Her har hun nemlig delt to billeder af sig selv og manden Anders Beier, der befinder sig i et isbad – og ingen af dem er iført andet end en hue.

Som tekst til opslaget skriver Lene Beier, at det er blevet en tradition for hende og manden, at de starter dagen ud med et isbad.

Der kan dog være dage, hvor de ikke kommer en tur i baljen, men det skyldes kun, at de vælger den større balje. I stedet tager de nemlig en tur i Øresund.

“Gå glad i’s bad. Efterhånden er det blevet et fast morgenritual, hvis vi ikke er en tur i Øresund. Et par minutter i baljen giver lidt mere energi på dagskontoen. Og der er grine garanti,” skriver hun i sit opslag.

Sandsynligvis er der mange, der tænker, at de ikke forstår, hvorfor Lene Beier og manden ønsker at starte morgenen på denne måde – og meget tyder på, at det også er et spørgsmål, de sommetider stiller sig selv.

“Hver dag spørger vi hinanden “Om det i virkeligheden er klogt” – for det kræver lidt overvindelse HVER gang. Normalt ville vi også tage hænderne under, men det er p**se koldt om håndleddene og fingerspidserne, så når jeg har dem oppe pga. kameraet – så har Anders Beier også,” skriver hun også.

Opslaget runder hun af med at spørge sine følgere, om de også kan lide at tage en tur i det kolde hav eller under en kold bruser.

Ydermere runder hun af med at skrive, at hun er helt vild med det – men først bagefter.