Tidligt i morges lagde Lene Beier en story op på sin Instagram-profil.

På den første story kan man se et fly på himlen. Til storyen skriver hun “God tur til Zillertal Anders Beier – jeg håber, at det hotel du skal se i dag – som på papir ser rigtig godt ud, kunne være noget for os,” efterfulgt af emojis med krydsede fingre og hjerter.

Siden Lene Beier lagde denne story op lidt over seks i morges, er beskederne strømmet ind. Det fortæller hun i den næste story.

Lene Beier og familien drømmer nemlig om at flytte til Østrig og drive et hotel. Men det har ikke været helt nemt at finde det rette, og der er altså stadig ikke købt noget hotel.

“Tak for alle de beskeder, der er kommet ind, siden kl. 06 i morges,” siger Lene Beier i den næste story på sin Instagram.

Her fortæller hun, at Anders først skal flyve til München, for herefter at tage videre til Zillertal med tog. Hun fortæller også, at hotellet – på papiret – ser mega godt ud. Men at man jo aldrig ved, om det ser lige sådan ud i virkeligheden.

Det er strømmet ind med spørgsmål omkring hotellet, men det er ikke meget som Lene Beier kan dele på nuværende tidspunkt.

Hun afslører dog, at hotellet er lidt mindre end de egentlig ønsker, men at hun ikke kan sige meget udover det. Det skyldes at hotellet stadig er i brug og har gæster, så fordi det fortsat skal drives, så går hun ikke i detaljer.

Om dette hotel bliver familien Beiers må tiden altså vise.