Nu håber den populære tv-vært at de sociale medier, måske kan hjælpe familien.

Hjemmet i Dragør er solgt og den 1. maj overtager de nye beboere familien Beiers hus.

Familien Beiers helt store drøm er at hele familien skal rykke til Østrig. Her leder de med lys og lygte efter et lille hotel, som de kan drive. Det skal gerne være tæt på, hvor der er mulighed for at løbe på ski.

Og selvom familien flere gange har været i Østrig på research, så er det helt rigtige hotel altså endnu ikke dukket op. Derfor tager Lene Beier nu flere midler i brug og har netop delt et opslag på Instagram, hvor hun rækker ud og beder om hjælp til at finde familiens fremtidige hotel.

I opslaget skriver hun også på tysk, så hun forhåbentligt kan nå helt til de østrigske alper. Du kan se opslaget nederst i artiklen.

“Kender du nogen i de østrigske alper, som måske kan hjælpe os med at finde det helt rigtige sted?” Skriver Lene Beier til sit opslag, hvor hun også kort lister op, hvad det præcist er, at de er på udkig efter.

“Et mindre hotel, som er til salg
Et hotel som vi kan købe, drive og leve i med vores familie
Et hotel med masser af sol både sommer og vinter
I nærheden af højtliggende skiområde (og en sø )
Ikke alt for langt fra offentlig transport og lidt byliv”

Skriver hun som en liste over de vigtigste ting.

Selvom familien har en stor drøm om at flytte til Østrig, så har Lene Beier tidligere slået fast, at hun stadig kommer hjem til Danmark og laver TV. Hun er især kendt fra sin rolle som vært på programmet ‘Landmand søger kærlighed’.

Du kan se hele opslaget herunder: