Nu fortæller den populære tv-vært, at det snart får en ende.

Vi kender Lene Beier fra en lang række programmer på TV 2, blandt andet ‘Landmand søger kærlighed’ og ‘Beier bygger have’.

Hun har sammen med familien boet i Dragør, men nu er huset solgt og den 1. maj skal familien Beier flytte ud. Forhåbentligt flytter familien til Østrig, det er nemlig en drøm familien Beier har.

Her vil de gerne købe et hotel, som de kan drive sammen. Derfor har familien Beier også brugt en del tid i Østrig, i jagten på det helt rigtige hotel. Det er endnu ikke fundet, men det håber familien på, snart ændrer sig.

I forbindelse med flytningen ud af huset og hoteldrømmen, har Lene Beier også gjort sig nogle tanker, blandt andet om sit udseende.

Det fortæller hun i podcasten ‘Reality Tjek‘, hvor hun fortæller om, at det snart er slut med det helt korte hår.

“Jeg er i gang med at prøve at få det langt, så jeg synes faktisk ikke, at jeg holder det særlig flot, og det er, fordi vi skal flytte til Østrig – forhåbentlig til sommer,” fortæller Lene Beier og fortsætter:

“Og jeg er kommet til den erkendelse, at jeg er nødt til at lægge nogle af mine forfængelighedsting bag mig. Det er et meget svært tidspunkt i mit liv, du rammer mig lige midt i maven på det her,” lyder det fra den populære tv-vært.

Lene Beier fortæller også hvorfor, at hun nu er i gang med at få håret langt.

 “Jeg kan ikke rende hele tiden og blive klippet og få lavet vipper, når jeg er hotelmor. Så jeg bliver nødt til at fralægge mig nogle af de vaner, og jeg har det stramt med det,” fortæller hun.

Lene Beier fortæller også, at håret lige nu skal vokse ned over øret, hvilket hun synes er en svær fase.