Sussi og familien ønsker at holde Leos sidste fest uden offentligheden.

I mere end 50 år optrådte og levede Sussi og Leo sammen. Men nu må Sussi fortsætte alene.

Selv om Leo levede et liv i spotlightet, så har hans familie valgt, at hans sidste fest bliver uden offentligheden.

Fænomenet Sussi og Leo er nu ovre – Leo er syg og indstiller karrieren. Fænomenet Sussi og Leo er derudover besynderligt.

En gang i 90’erne dukkede det op, og uden nogen rigtig kan sætte fingeren på hvorfor, endte det med at sprede sig over hele landet.

Leo Nielsen fra den kendte duo Sussi og Leo er efter et længere sygdomsforløb død i en alder af 67 år.

Det kom som et chok for mange, da nyheden om Leo fra duoen ‘Sussi og Leo’ lagde sig dødelig syg, og til sidst måtte trække sine sidste åndedræt lørdag den 18. februar.

“Han var ikke klar til at gå herfra, det var han ikke. Det er hårdt at tænke på, at Leo ikke fik lov til at gøre det, han gerne ville. Det må jeg indrømme, at jeg en gang imellem sidder og tuder over”.

Parret nåede at give en kærlig afsked til hinanden, og samtidig takke danskerne for deres omsorg og empati.

Men den døende Leo var ikke klar til at forlade livet, som også fremgik i hans sidste ord til konen.

“Hans sidste ord til mig er, ’jeg er bange’. Lige på det tidspunkt, der er jeg sikker på, at han vidste, hvad der ventede ham” informerer Sussi.

Familie og venner vil i den nærmeste fremtid tage afsked med Leo ved en privat bisættelse. Det kommer ikke til at foregå i kirken, da parret ikke er medlemmer af folkekirken.

“Vi vil gerne holde bisættelsen privat og i stilhed, da vores venner og familie ikke skal være bange for at blive fotograferet sådan en dag,” siger Sussi, som ikke nåede at snakke med Leo om bisættelsen.

“Jeg kunne mærke på ham, at det havde han ikke lyst til at snakke om, for han var rask, og han ville så gerne blive stærk og være her,” siger Sussi til SE og HØR.

Hun har i samråd med Leos familie og en bedemand planlagt, hvordan Leo kommer herfra sammen med særligt indbudte gæster.