Nu kommer influenceren med “dagens ærgrelse”.

I sidste uge var influencer Line Hoffmeyer indlagt på Aarhus Universitetshospital, hvor hun desværre fik dårlige nyheder.

Her havde lægerne nemlig fundet ud af, at hendes krop er begyndt at danne antistoffer mod det donorhjerte, som hun fik for omtrent ti år siden.

“Desværre har de også fundet at min krop er begyndt at danne nye antistoffer mod donorhjertet, hvilket er noget værre skidt […] Jeg skal i noget forskellig medicinsk behandling og skal i løbet af de næste to uger have renset alt mit blod for antistoffer,” skriver hun blandt andet i et Instagram-opslag, som er blevet delt for syv dage siden.

Influenceren har derfor været nødt til at udskyde noget, hun havde glædet sig meget til. Det afslører hun i en story på Instagram.

“Nu skal vi ikke dvæle ved alt det gode, så nu kommer dagens ærgrelse lige,” lyder det indledningsvist fra influenceren, hvorefter hun uddyber, hvad der ærgrer hende:

“På mandag skulle min mor og jeg ha’ været rejst til Fuerta Ventura og spille tennis og slikke sol.” 

Men desværre blev det ikke sådan.

“Måske naivt nok at jeg har bevaret håbet så længe. Men jeg fik et rungende nej fra min læge i går. Så nu vil jeg drømmende kigge på rejser til vinter og håbe at jeg må komme afsted inden alt for længe,” skriver hun.