Den 54-årige datter af Elvis, Lisa Marie Presley, gik rundt med en mørk hemmelighed op til sit dødsfald.

I en alder af blot 54 år døde Lise Marie Presley. Hun var datter af Priscilla Presley og musiklegenden Elvis Presley, der selv døde i en tidlig alder.

Lise Marie Presley blev fundet livløs i sit eget hjem, hvorefter hun blev kørt på hospitalet og erklæret død.

Til Peoples Magazine fortalte mor, Priscilla Presley, at hendes datter var gået bort.

Efter dødsfaldet er der dog kommet en mørk sandhed frem.

Det amerikanske medie New York Post skriver nemlig, at Lisa Marie Presley skulle have arvet intet mindre end $100.000.000 fra sin fra Elvis, da han gik bort. Det svarer altså til godt og vel 688 millioner danske kroner.

En sådan formue ville de fleste kunne leve mange liv for, men det var altså ikke tilfældet for den nu afdøde Lisa Marie Presley.

Mediet fortæller nemlig også, at Elvis’ eneste datter havde et massivt forbrug. Faktisk skulle hun have brugt omkring $2.000 om måneden, hvilket svarer til godt og vel 631.000 danske kroner.

De høje faste udgifter samt dårlige investeringer resulterede i, at Lisa Marie Presley faktisk havde formøblet hele sin formue forud for sit dødsfald.

I november sidste år var hun i retten, og her kom det frem, at hun havde tæt på 650.000 danske kroner på sin konto samt fem millioner kroner som var låst i aktier og obligationer.

Lisa Marie Presley skyldte dog en $1.000.000 til det amerikanske skattesystem, altså et beløb der oversteg det, som hun var værd. Dermed skyldte hun altså flere penge, end hun var god for, og på den måde var Lisa Marie Presley hårdt økonomisk presset, da hun den 12. januar pludselig gik bort.