Den tidligere ‘X Factor’-værtinde er blot en af de seneste i rækken, som er blevet udnyttet i svindelreklamer

Hun havde egentlig tænkt sig at lade sig ligge, men Lise Rønne er alligevel nu nødt til at italesætte de falske reklamer.

Du kender efterhånden løgnene, der skal lokke dig til at købe de særlige bitcoinordninger.

Kendisser bliver jagtet af både myndigheder og politi, fordi de har luret hele balladen og nu lykkedes med at tjene som regel enorme store beløber uden at røre en finger.

Nu er turen så kommet til tv-værten Lise Rønne – og indtil for nyligt redaktør på forlaget Gyldendal og tidligere ”X Factor”-værtinde – som på en række tvivlsomt redigerede billeder bliver brugt som blikfang i de udbredte svindelnumre.

Det skriver den 44-årige Lise Rønne selv på et opslag på Instagram.

“Ej venner, jeg havde faktisk virkelig slået det hen som for langt ude til at gide at tage mig af det – men der er foruroligende mange af jer, der skriver og ægte er i tvivl, om det her er rigtigt? Altså: om jeg anbefaler at lave hurtige penge ved at købe bitcoins, skriver hun, før hun naturligvis advarer sine følger om ikke at hoppe på limpinden.”

“Så: Brug hellere pengene på en flødeskumskage og nyd den i solen. I’m doin it as we speak. Og DET anbefaler jeg til gengæld varmt,” slutter hun sit Instagram-opslag, som har fået fantastisk mange humoristiske kommentarer fra kendisvennerne.

For eksempel vil sangeren Bryan Rice gerne vide, hvor Rønne har købt den Nike-taske, som hun øjensynligt har på under en af de utallige anholdelser.

Mens også hitmageren Andreas Odbjerg begejstres gennem en grinesmiley over de mange redigerede billeder, der ifølge ham er ”for vilde”.

Tæt på at blive “sindssyg”

Det er ikke mere end halvanden uge siden, den nuværende ”X Factor”-tovholder måtte sende en lignende advarsel afsted til sine 672.000 følgere. 

For Sofie Linde var på samme måde som Rønne brugt i lignende artikler med næste identisk ordlyd.

“Jeg er ved at blive sindssyg – men der er åbenbart ikke så meget at gøre, hvis ens billede bliver misbrugt i reklamer,” skrev hun om de falske artikler, der i bund og grund handlede om, at hun nu blev jagtet af Danske Bank efter nogle bestemte udtalelser på direkte morgen-tv.

Også Hilda Heick og Dennis Knudsen har for nylig bakset med de falske reklamer, der gør brug af deres billeder uden tilladelse.