Tv-værten havde ikke regnet med, at det nogensinde ville blive en realitet.

Cecilie Hother har længe haft en drøm, og nu er den gået i opfyldelse. Det var dog bestemt ikke noget, som hun havde regnet med. Det fortæller hun i et opslag på sin Instagram-profil.

Her fortæller hun, at hun for første gang nogensinde, har lagt stemme til en tegnefilmsfigur. Men det er ikke kun Cecilie Hother, som har lagt stemme til. Det er faktisk hele familien. Det fortæller hun i sit opslag.

“Og det var faktisk noget som jeg længe har ønsket mig,- men som jeg – helt ærligt – ikke troede muligt.
Men så kom der sidst i 2023 en mail ind, som spurgte om VI havde lyst til at ligge stemmer til. For det er nemlig ikke kun mig, der er blevet til en sommerfugl. Det er faktisk hele familien. Aksel, Ellinor, Thomas, Tobias og undertegnede,” lyder det fra tv-værten, som fortsætter:

“Vi har så fået lov til at se filmen, her inden den kommer i biograferne, og det gav altså et sug i maven at høre min egen stemme på det store lærred.
Og det samme kunne jeg se gjaldt specielt Ellinor – Aksel forstår ikke helt hvad han har lavet endnu,- han er bare vild med filmen og har hængt plakaten op på værelset.”

Cecilie Hother skriver også, at det har været en stor og skøn oplevelse – og, at hun desuden ikke håber, at det er sidste gang.

Du kan se hele opslaget herunder: