Madonna vil gøre alt, hvad der skal til, for at få sit naturlige udseende tilbage forud for sin meget ventede verdensrundrejse. Det skriver New York Post.

Den såkaldte Dronning af Pop, stod overfor uendelig kritik efter hendes korte optræden ved Grammy Awards i februar, hvor hun fremviste et iøjnefaldende nyt look på scenen.

Efter at have slået tilbage mod sine ‘haders’ der delte rygter om plastikkirurgi, blev Madonna faktisk dybt påvirket af de kommentarer, som de fremsatte, og hun ønsker nu at ændre sit udseende igen.

“Til trods for hvad folk tror, påvirker kritikken over hendes drastiske udseende hende,” fortalte en kilde til Daily Mail.

Insideren sagde, at “Like A Prayer” hitmageren gennemgår nogle procedurer, der vil gendanne hendes naturlige træk.

“Hun ser og hører, hvad folk siger om hende, og til turen vil hun se mere ud som sig selv igen for sine fans,” tilføjede kilden.

Madonna var kort på scenen, men det var hverken hendes sang eller tale som fik folk til at debattere på nettet, det var i stedet hendes udseende. Det kommenterede Madonna selv på efterfølgende på de sociale medier.

Herunder kan du se, hvordan Madonna så ud, som de fleste nok husker hende tilbage i 2012.

“I stedet for at fokusere på, hvad jeg sagde i min tale, som handlede om at give en stor tak for frygtløsheden hos kunstnere som Sam og Kim – valgte mange mennesker kun at tale om nærbilleder af mig, taget med et langtlinsekamera af en pressefotograf, der ville forvrænge ens ansigt!” skrev Madonna til en video hun lagde op den 7. februar.

Selvom Madonna aldrig offentligt har bekræftet eller benægtet rygter om, at hun har fået plastikkirurgi, indrømmede hun, at hun “ikke er imod plastikkirurgi” i 2012.

Men hun sagde også, at hun var imod at skulle diskutere det, da det er en privat sag.

Madonna påbegynder sin “The Clebration Tour” der fejrer hendes fire årtier i musik den 15. juli i Vancouver Canada. Det er planen at hun slutter sin amerikanske turné i januar 2024 efter 53 koncerter.