Ikke alle fans er tilfredse.

Det 65-årige popikon er i øjeblikket i gang med sin 40-års jubilæumsturné, Madonna: The Celebration Tour, – og fylder spillesteder over hele kloden.

Nu har to koncertdeltagere indgivet en retssag mod Madonna, hvor de anklager hende for at have forårsaget ulemper for andre deltagere, efter at hun angiveligt dukkede op til en koncert flere timer efter planen.

Michael Fellows og Jonathan Hadden hævder, at ‘Vogue’-sangerinden ikke gik på scenen i Barclays Center i Brooklyn før kl. 22.45 den 13. december 2023 – to timer og 15 minutter efter den planlagte starttid kl. 20.30.

Som følge af den tilsyneladende forsinkede start sluttede showet ikke før kl. 01.00, hvilket efterlod fans med ‘begrænsede offentlige transportmuligheder, begrænsede muligheder for samkørsel’ eller ‘øgede omkostninger til offentlig og privat transport på det sene tidspunkt’, ifølge advokaterne Richard Klass og Marcus Corwin.

Overholder ikke tiden

Retssagen hævder videre, at de sene starttider udgør en ‘hensynsløs udøvelse af falsk reklame, uagtsom fejlinformation og urimelige og vildledende handelspraksisser’.

Og da koncerten fandt sted en onsdag aften, hævder retssagen, at mange af de personer, der deltog i koncerten, måtte ‘stå tidligt op for at gå på arbejde og/eller tage sig af deres familieforpligtelser næste dag’.

Den fortsætter med at hævde, at Madonna har en lang historie med ikke at starte sine koncerter til tiden, rapporterer CBS ifølge Unilad.

Retssagen hævder også Fellows og Hadden for at have ‘lidt faktisk skade’ på grund af den sene start, hvilket inkluderer, men er ‘ikke begrænset til’ ‘irritation, chikane, tid, frustration og vrede’.

Madonna er opført som sagsøgt i sagen under sit rigtige navn, Madonna Louise Ciccone, samt eventpromotere Live Nation og Barclays Center.

I juni 2023 blev det rapporteret, at den 65-årige sangerinde var blevet hastet på hospitalet med en alvorlig bakteriel infektion og som følge heraf endte på intensivafdelingen.

En udtalelse fra hendes talentmanager, Guy Oseary, på det tidspunkt sagde: “Lørdag den 24. juni udviklede Madonna en alvorlig bakteriel infektion, som førte til et flere dages ophold på intensivafdelingen.”

Den fortsatte: “Hendes helbred forbedres, men hun er stadig under lægebehandling. En fuld bedring forventes. På dette tidspunkt bliver vi nødt til at sætte alle forpligtelser på pause, hvilket inkluderer turnéen. Vi vil dele flere detaljer med jer snart, så snart vi har dem, inklusiv en ny startdato for turnéen og for omplanlagte shows.”

I dagene efter fortalte en person tæt på Madonna og hendes familie til The Daily Mail, at ‘hendes familie forberedte sig på det værste’.

Men heldigvis kom Madonna sig fuldt ud og var i stand til at påbegynde sin turné