Nu deler Mads Steffensen en sød og særlig historie om en helt ny lille Preben.

Hvis man har hørt ‘Mads og Monopolet’ eller senere ‘Mads og A-holdet’, så har man sikkert et særligt forhold til navnet Preben. Det er nemlig altid Preben, som dilemmaet handler om, hvis der skal bruges et dæknavn.

Nu deler Mads Steffensen et sødt opslag på Instagram, som gemmer på en rigtig sød historie, om en helt ny Preben.

Det er i indbakken at historien er tikket ind.

Læs også: Kate Middleton overrasker midt i kræftforløb: Går viralt

“Vi har udsat “Preben” for stort set alt de sidste årtier. Først i Monopolet og nu i A-holdet. Når der har været en skurk i et dilemma, og vi har brug for et dæknavn, så træder “Preben” til. Hver gang. Preben er blevet trukket rundt i sølet. Dårlig ven, irriterende kollega, utro kæreste eller ægtemand, snydepels, utroværdig og i det hele taget har “Preben” bare en svag karakter,” skriver Mads Steffensen og fortsætter:

“Preben” har stået model til det hele. Nogle gange når jeg bevæger mig rundt i bybilledet, så støder jeg en gang imellem på mænd, der kigger stift på mig, og siger: “Du skylder mig en undskyldning”, så løfter jeg altid hænderne i hvad der vist kan kaldes en afvæbnende manøvre og svarer hurtigt: “Jeg ved du hedder Preben…jeg undskylder”.

Læs også: Vild afsløring: Han er med i næste sæson af ‘Linde på Langeland’

Men som Mads Steffensen nu skriver i sit opslag, så findes der også andre historier. Og én af dem er fra Nanna, som har sendt Mads en personlig historie. Det fortæller Mads Steffensen i opslaget:

“Men der er også andre historier, og sådan én landede i min indboks forleden fra Nanna. Verden har nemlig fået en ny Preben. Den smukkeste og sødeste lille fyr – ses ret tydeligt på billedet. Han er opkaldt efter bedstefar Preben, som døde pludseligt i efteråret,” lyder det fra Mads Steffensen som fortsætter:

“Jeg har skrevet med Nanna, som fortæller at bedstefar var stærk og sjov og dejlig, så navneplaner blev ændret, og nu står der Preben i passet hos den lille fyr. “Navnet passer genialt til ham, for han er den sødeste solstråle i vores liv ♥️”, skrev Nanna. Jeg sender de bedste tanker til hele familien – tusind tak for historien. Længe leve jer og Preben – Kh Mads.”

Du kan se opslaget herunder: