Smykkedesigneren kan ikke forstå, hvorfor blandt andet gifte mænd tager kontakt til hende.

Den seneste tid har ikke været nem for den 38-årige smykkedesigner.

I sidste måned antydede Mai Manniche, at hun igennem længere tid havde været ført bag lyset af en mand – og for få uger siden, kunne vi afsløre, at manden var Nicolai Peitersen, som sideløbende med Mai Manniche havde dannet par med Grevinde Alexandra.

Efter overtalelse fra en veninde oprettede smykkedesigneren efter bruddet, en profil på datingappen Tinder.

En profil, som hun lynhurtigt valgte at lukke ned igen, efter at hun på blot et par uger havde modtaget mere end 10.000 likes.

Men ifølge coronaskeptikerens seneste Instagram opslag tyder noget på, at mændene derude ikke helt alene har opgivet håbet om at få fingrene i hende.

Og så er det altså umiddelbart ligegyldigt, om de er gifte mænd eller har familie:

“Seriøst mænd!!! Hvad sker der for jer. Beklager, jeg nu er lidt firkantet og skærer mænd over én kam. Men helt ærligt. Hvad får gifte mænd med børn etc. til at kontakte andre kvinder og starte en flirt?! Shit altså,” lyder en del af opslaget fra Mai, der samtidig deler et foto af sig selv med et ganske undrende udtryk i ansigtet.

Mai Manniche lægger på ingen måde skjul på, at hun mildest talt er målløs over de beskeder, som hun sommetider modtager:

“Stop jer selv. Har i hustru, kæreste, ser “måske” en anden. Og endda børn?! Stay AWAY!”

“Og ja – der har været et par stykker af den slags mænd de sidste uger i min verden. Jeg bliver lige chokeret, hver gang de bliver afsløret … wtf!”

Se Mai Manniches opslag nedenfor: