Nu vil smykkedesigneren fortælle om sine vilde oplevelser med mænd.

Mai Manniche tager pennen i egen hånd og vil nu blotte sit kærlighedsliv.

Der er blevet skrevet overskrifter på overskrifter når det kommer til mændende i Mai Manniches liv – og det stopper ikke foreløbelig.

Senest blev der skrevet om i medierne omkring trekantsdramaet, hvor hun i halvandet år har været i et forhold med Grevinde Alexandras kæreste.

Nu er Mai Manniche dog klar til at tage sagen i egen hånd.

“Jeg er i gang med at skrive en bog om MÆND – og selv fortælle om de ret crazy oplevelser, jeg efterhånden har haft med mænd. I bedste ‘sex and the city’-stil,” skriver den skandaleombruste smykkedesigner på Instagram.

DU er ikke alene

Udover bogen skal vække både forargelse og give anledninger til grin og latter, så ønsker Mai Manniche også, at den skal være relaterbar.

“Den skal vise andre kvinder, at DU ikke er alene. At vi alle har været igennem oplevelser – der måske endda kostede tårer. Men i dag er vi glade for at være videre, og de advarselssignaler, der var, dem deler vi nu med hinanden,” forklarer hun.

Selvom hun sikkert allerede har rigeligt med inspiration fra sig eget kærlighedsliv, så vil Mai Manniche også gerne inddrage andres erfaringer i sin nye bog.

“Vil DU bidrage til min bog om mænd? Har du en sjov, sindssyg, vild oplevelse med en mand, som du gerne vil dele (anonymt)?”

Smykkedesigneren lover, at ingen bliver udstillet i bogen, og at alle får lov til at være anonyme.

Du kan læse hendes Instagram-opslag herunder:

Artiklen fortsætter efter opslaget…

Mai Manniche lover, at ingen bliver udstillet i bogen og at alle får lov til at forholde sig anonyme.