Nu har det fået konsekvenser for Mai Manniche.

2023 viste sig at være et turbulent år for Mai Manniche, hvor hendes personlige liv trak store overskrifter. Hun offentliggjorde selv, at hun havde haft en affære med Nicolai Peitersen, som på samme tid angiveligt sås med grevinde Alexandra.

Alexandras repræsentant bekræftede før denne afsløring, at utroskab lå bag parrets opbrud.

Nu, få måneder ind i 2024, er smykkedesigneren Mai Manniche igen i mediebilledet.

Hun har for nyligt udtrykt frustration over at være mål for en bølge af urigtige 1-stjernede anmeldelser på Trustpilot og har derfor bedt folk om at støtte hende med 5-stjernede anmeldelser.

Det skriver blandt andet mediet Newsner.

Interessant nok påpegede Mai, at det ikke var nødvendigt at have været kunde for at indsende en anmeldelse, idet hun argumenterede for, at hvis det var acceptabelt for “haders” at poste falske negative anmeldelser, skulle positive modtræk også være tilladt.

Et blik på hendes forretnings Trustpilot-profil afslører en blanding af 1- og 5-stjernede anmeldelser. Nogle af disse anmeldelser er markeret af Mai som “skadeligt eller ulovligt indhold”, hvilket Trustpilot bekræfter, og dette har begrænset offentlighedens adgang til at læse dem.

Denne høje aktivitet har fået Trustpilot til at tage skridt ved at suspendere Mais forretningsprofil, JEWLSCPH, midlertidigt. Dette skridt blev taget på grund af en pludselig stigning i anmeldelser, som synes at være drevet af nylig medieopmærksomhed snarere end ægte kundeoplevelser.

Trustpilot har understreget, at platformen er beregnet til feedback baseret på reelle købsoplevelser og har annonceret, at profilen vil blive genåbnet snart. Ved genåbning vil anmeldelser, der ikke stemmer overens med ægte oplevelser, blive fjernet.

Mai Manniche har endnu ikke offentligt kommenteret på situationen efter hendes opfordring til at boykotte Trustpilot for nogle dage siden.

Du kan se hele opslaget fra Mai Manniche herunder: