Der er overladt meget lidt til fantasien hos smykkedesigneren.

Igennem de seneste par måneder har det været lutter positive opslag fra smykkedesigneren Mai Manniche, der blandt andet kunne fortælle, at hun er begyndt at lave OnlyFans, og at hun har haft stor succes med det.

Mai Manniche er dog kommet i modvind, efter Berlingske i sidste uge kunne afsløre, at mange af designerens smykker kan findes hos den indiske producent DWS Jewellery – og det er noget, der har taget hårdt på den 38-årige.

Det fortæller hun i et nyt opslag på sin Instagram-profil.

Blot iført en lilla underdel – og intet andet – har hun nu delt et billede af sig selv på Instagram, hvor hun fortæller, at hun er og kommer igennem den modvind, hun er havnet i.

“Petite af krop – stærk af sind,” skriver hun som tekst til billedet og fortsætter:

“Omend jeg i dag helt ærligt er totalt udkørt i mit hoved – oven på en SINDSYG uge!! Sandheden vinder altid og jeg har intet at skjule – men derfor er det stadig hårdt at gå igennem. At opleve hvordan pressen i den grad kører en ekstrem løgnekampagne for at få kunder i deres biks! Det er vildt og skræmmende for demokratiet – fake news så det batter! Jeg er og kommer igennem det takket være mine nærmeste OG al Jeres opbakning, som jeg er meget meget taknemmelig for.”

Hun afslutter opslaget med at fortælle, at billedet er til hendes OnlyFans profil.

Se det topløse billede her