Den skandaleombruste coronamodstander Mai Manniche er bange for at få børn.

En meget brugt og kendt formulering lyder, at graviditet ikke er en sygdom, men ofte døjer man som gravid med flere skavanker, når kroppen bærer på et ekstra menneske.

For mange gravide er det ryggen, som værker i takt med den vægtøgning, der for de fleste er uundgåelig i forbindelse med en graviditet, men for Mai Manniche er det længere sydpå, hun frygter vil blive et problem.

Fordi i oktober 2020 var smykkedesigneren ude for en ulykke på skiferie, som gik voldsomt udover hendes knæ. Og nu er hun bange for, at skaden har den konsekvens, at hun må lægge babydrømmene på hylden.

“Mit knæ gør, at jeg er rædselsslagen for at blive gravid – selv om jeg gerne vil have børn. Men en vægtøgning vil ikke være godt for mit knæ,” fortæller Mai Manniche på Instagram.

I opslaget på det sociale medie Instagram fortæller Mai Manniche, at hun ofte får velmenende beskeder vedrørende hendes knæ, som hun dog modtager anderledes.

“Jeg lever med det, går og svømmer. Men det gør ondt, og det begrænser mig dagligt. Og jeg simpelthen HADER, når nogle kommer med en smart kommentar om, at det nok skal gå over.”

“Mit knæ bliver aldrig som før. Jeg ser på ingen måde mig selv som et offer – men det er ikke en hjælp at negligere, hvad der er sket. Tværtimod. Nogle gange har man bare brug for at sige “ja, det er fucked up”. Græde lidt og SÅ videre i teksten.”

Smykkedesigneren er efter sin skiulykke blevet opereret, men kort efter fik hun en besked, hun reagerede kraftigt på og var grædefærdig.

“Jeg ved jo selv, hvad jeg kan og ikke kan. Men det var alligevel et hårdt slag, at lægen nu direkte sagde: Mai, du må ikke løbe. Det kan dit knæ ikke klare. Nul, niks, intet løb,” forklarede Mai i november.

Se Instagram-opslaget herunder: