Det meget omtalte trekantsdrama mellem Mai Manniche, Nicolai Peitersen og Grevinde Alexandra, trak overskrifter i starten af februar måned.

Nu ytre Mai Manniches mor sin holdning til hele skandalen.

I en ny episode af ’24syv’ podcasten, ‘Tsunami‘, fortæller Mai Manniche og hendes mor, Vibeke Manniche, om hendes forhold til Nicolai Peitersen.

Det hele sker efter historien om Nicolais dobbelt-parforhold med både Mai Mainniche og Grevinde Alexandra ramte overskrifterne i starten af februar måned.

Vibeke Manniche starter ud med at fortælle, hvordan affæren ikke kun har påvirket Mai Manniche, men også hende, som mor.

“Vi hr jo også troet, at alt var i sin bedste orden. Alle har jo egentlig troet på løgnen, og det er jo lige præcis gaslightning. Så på den måde, synes jeg, det er hårdt”.

Mai Mainniches mor forklarer også, at hun på trods af de negative, godt kan se de gode ved situationen, da Nicolai formånede at være der for Mai på et tidspunkt i hendes liv, hvor hun havde mest brug for det.

“Når det er sagt, er jeg da dybt taknemlig for den støtte, Mai retfærdigvis fik, da hun var igennem hendes forfærdelige ulykke. Og den støtte som en kæreste kan give på en anden måde, end man kan give som forældre. Så den del er jeg taknemlig for. Men det er jo klart, at det er forfærdeligt at se ens barn blive ført bag lyset på den måde af en, du har haft enormt stor tillid til.”

Dog træder Vibekes moderinstinkt i kraft, da hun understreger, at hele oplevelsen, kan bruges som en lærestreg.

“Jeg tror så, at der er rigtig meget læring i det. Det, jeg mener, man skal lære af, er, at den dag man tænker, at pengene sgu ikke passer, der er et eller andet støj her, der skal man forfølge den støj.”

Bølgerne går højt i den nye episode, som ligger på Podimo allerede nu.