Det ser sort ud for Megan Fox og Machine Gun Kelly.

Der er trouble in Paradise for skuespilleren Megan Fox og hendes kommende mand Machine Gun Kelly.

Det ellers hotte parforhold mellem de to kendisser, er gået fra hedende varmt til iskoldt på ingen tid.

Og nu har Megan Fox og Machine Gun Kelly sat deres parforhold på pause og valgt at udskyde deres bryllupsplanlægningen, mens de forsøger at reparere deres kærlighedskvaler.

De har altså valgt at trykke på pauseknappen. Megan Fox og Machine Gun Kelly tager noget tid fra hinanden, afslører en insider eksklusivt til Us Weekly:

“Megan og MGK er i øjeblikket på pause, men er stadig i kontakt,” siger kilden om ‘Jennifer’s Body‘-skuespillerinden, 36, og ‘Emo Girl’-kunstneren, 32. “De er meget varme og kolde.”

Transformers-stjernen og American Music Award-vinderen blev forlovet i januar 2022, men parret har endnu ikke fastsat en bryllupsdato – og insideren hævder, at de ikke vil vælge et sted indenfor den nærmeste fremtid.

“De har stoppet bryllupsplanlægningen for at arbejde på deres problemer,” fortæller kilden. 

“Deres forhold er ret ustabilt i øjeblikket. De har fri i øjeblikket, men sms’er stadig til hinanden.”

“[Megan] er ikke sikker på, hvor tingene står med Colson (Machine Gun Kelly red.), og det er kompliceret i øjeblikket,” forklarede kilden. 

“De arbejder stadig på deres forhold, fordi den kærlighed, de havde, var den rigtige vare. Det er ikke noget, der bare går væk fra den ene dag til den anden. De skulle dog have et betydeligt gennembrud for at få tingene til at fungere. Det hele er i luften lige nu.”