Mette Sommer og kæresten Kristian venter sig en lille baby. Og nu fortæller hun, hvordan parret har fået to forskellige beskeder.

 Mette Sommer har deltaget i TV 2-programmerne ‘Bachelor’, som hun først deltog i, og herefter programmet ‘Bachelorette’.

Læs også: Undgik søgelyset: Tidligere dansk ‘X Factor’-dommer hemmeligt gift

Ingen af programmerne førte til at Mette Sommer fandt kærligheden, men det gjorde hun dog efterfølgende. I dag er hun kærester med Kristian Kjær Lindegaard.

De to er netop kommet hjem efter en lang udenlandsrejse.

Undervejs har de afsløret, at de har en lille passager med i mavsen.

“Så er der en måned tilbage af vores rejse, og vi kommer nok til at skulle betale for overvægt. Vi er ved at revne af ren lykke,” skrev parret til et opslag, hvor de delte et billede af Mettes voksende mave.

Og nu fortæller Mette Sommer nye detaljer om graviditeten.

Læs også: Uventet drejning: Emil Midé Erichsen deler opdatering fra hospitalet

De har nemlig valgt at få babyens køn at vide før fødslen. Men det har været en smule forvirrende. For det viser sig, at de først har fået en besked i Fransk Polynesien og en anden besked i Danmark.

Til HER & NU fortæller hun nærmere om situationen:

“Jeg kan fortælle, at jeg tudbrølede, da jeg fandt ud af det, fordi vi troede, det blev et andet køn. Det havde vi nemlig lidt fået at vide, da vi fik en scanning i Fransk Polynesien. Vi blev meget glade, og jeg glæder mig til at fortælle det, men I må vente lidt endnu,” siger hun til mediet, da hun bliver spurgt om hendes reaktion på kønnet.