Mette Abildgaard glæder sig over, at hun nåede at give Søren Pape Poulsen den glædelige nyhed.

Lørdag den 2. marts gik Søren Pape Poulsen pludseligt bort, efter han blev ramt af en hjerneblødning.

Mette Abildgaard, politisk ordfører for Det Konservative Folkeparti, bærer på en glædelig hemmelighed i en ellers sorgfuld tid for partiet. Hun venter sig og har delt denne lykkelige nyhed, selv i skyggen af partiformand Søren Pape Poulsens tragiske bortgang. Hun fortæller til BILLED-BLADET at hun heldigvis nåede at dele den glædelige nyhed med Søren.

Læs også: For første gang siden Kate Middletons kræftdiagnose: Nu bryder William tavsheden

“Jeg ville have ærgret mig, hvis jeg ikke havde fortalt det. Vi havde et møde, hvor vi kiggede lidt frem mod året, der kom, og der afslørede jeg det for ham og fik et af de famøse, skæve Søren-smil. Vi har været i fertilitetsbehandling, ligesom vi også var med vores første barn. Søren var klar over, det var et ønskebarn igen. Søren var også selv et stort familiemenneske, så på den måde vidste man, han havde en forståelse for, at familien betød meget,” fortæller Mette Abildgaard til bladet.

Læs også: Nu inviterer TV 2 dig tæt på en af verdens største popstjerner

Det har været en udfordrende periode for Det Konservative Folkeparti, som uventet mistede deres leder. I denne turbulente tid har Mette Abildgaard, udover sine politiske forpligtelser, også skullet navigere i personlige følelser forbundet med sin graviditet.

Den 35-årige politiker, som snart bliver mor for tredje gang, ser frem til ankomsten af sit nye familiemedlem til sensommeren. Det var i et interview med BILLED-BLADET at hun afslørede sin graviditet.