På mandag skal Sussi vidne i retten.

På mandag vil Københavns Byret afgøre sagen om en mand, der bedrog den nordjyske sangerinde Sussi og hendes partner Leo for 100.000 kroner for næsten fem år siden.

Sussi vil være til stede for at vidne.

Læs også: Kropssprogsekspert observerede Meghan: Det afslørede hun

Hun forklarer situationen til SE & HØR: “Jeg blev kontaktet af en mand, der påstod, han var fra SKAT, og han kendte mit personnummer. Han bad om adgang til min bankkonto og nøglekortet.”

Hændelsen skete på et tidspunkt, hvor Sussi var særligt sårbar. “Jeg var stresset og havde travlt ude i laden, da det skete,” husker hun.

Da Sussi og Leo opdagede, at der var hævet 100.000 kroner fra deres konto, handlede de hurtigt, hvilket resulterede i, at de fik 66.000 kroner tilbage.

Sussi er klar i spyttet om sine forventninger til retssagen: “Han skal ikke rende rundt og snyde alle mulige mennesker,” udtaler hun, træt af at skulle rejse til København for at vidne. Samtidig har oplevelsen gjort hende mere påpasselig.

Læs også: ‘Vild med dans’-stjerne åbner op: Hårdt, ensomt og uoverskueligt

Sussi understreger også, at hun i dag ikke falder for sådanne tricks.

Sussi og Leo har i over fem årtier spillet op til dans. Men sidste år gik Leo bort, det skete den 18. februar, efter længere tids sygdom.

Sussi er dog stadig at finde på scenen, i dag hedder bandet ‘Sussi og drengene’.