Det er kommet frem, at Mikkel Kessler har en stor gæld til Skat.

Ifølge en rapport fra Ekstra Bladet, har den tidligere professionelle bokser Mikkel Kessler mødt problemer med Skattestyrelsen.

Dokumenter fra Tinglysningen, som er blevet undersøgt af SE og HØR, viser, at Skattestyrelsen har foretaget et udlæg i Kesslers imponerende landejendom beliggende nær Høje Taastrup. Det præcise beløb for udlægget er på 2.081.759 kroner, og det blev registreret i januar.

Læs også: Kandis-Johnny afslører vildt impulskøb: Købte for 30.000 kroner

Kessler og hans kone, Lea, har forsøgt at sælge deres luksuriøse bolig i næsten et år uden held. I et forsøg på at tiltrække købere, nedsatte de i august sidste år boligens pris med to millioner kroner, fra 24,5 millioner til 22,5 millioner.

Trods denne betydelige prisreduktion har salget stadig ikke materialiseret sig, hvilket har ledt til en ændret strategi: prisen på ejendommen er nu sat op til 25 millioner kroner.

Mikkel Kessler er tidligere professionel bokser fra Danmark, kendt under kælenavnet “The Viking Warrior.” Han har tidligere indtaget positionen som WBA & WBC Super-mellemvægt-mester to gange. Kessler begyndte sin professionelle boksekarriere den 20. marts 1998 og afsluttede den med en imponerende kamprekord på 46 sejre, 3 nederlag og ingen uafgjorte, hvoraf 35 af sejrene var via knockout.

Læs også: TV 2 bekræfter: Kendt dansk skuespiller indtager rolle i ‘Sommerdahl’

Oprindeligt begyndte han i junior-mellemvægtsklassen, men bevægede sig gradvist op til super-mellemvægt, hvor grænsen er 76,204 kg. Den 1. februar 2015 meddelte Mikkel Kessler, at han ville trække sig tilbage fra professionel boksning.

Mikkel Kessler er bror til Linse Kessler, som danskerne især kender fra ‘Familien fra Bryggen’, samt en lang række andre tv-programmer.