Kan du huske, da Puk Elgård var vært på Go’ Morgen Danmark? Hun har tidligere fortalt om én bestemt ting hun sagde nej til at gøre i programmet.

Artiklen her blev udgivet for første gang i april 2023.

Puk Elgård er ikke længere vært på Go’ Morgen Danmark.

Men i syv år var hun på skærmen i det populære program som vært. Gennem tiden har hun som vært været udsat for en lang række forskellige udfordringer. 

Seerne har derfor ofte set Puk kaste sig ud i både det ene og det andet på skærmen – men der er alligevel én udfordring, som hun i tidens løb har nægtet at deltage i.

Læs også: Efter 10 år med Badehotellet: Først nu er det afsløret

Det fortæller hun om i podcasten ‘Helt væk‘ som B.T. står bag.

Det er Instagrammer Anders Hemmingsen der er vært på podcasten. Han spørger i løbet af afsnittet Puk, om der er noget hun gennem tiden ikke har ville være med til.

Og det viser sig, at der faktisk var én udfordring som Puk har sagt nej til.

“Der var én ting, jeg sagde nej til. Det var da jeg skulle tage sådan en ølbong,” fortæller Puk, der forklarer at det var i forbindelse med et indslag med Torben Chris.

Derfor sagde hun nej

Puk sagde nej til udfordringen af flere årsager fortæller hun.

“Der tænkte jeg nej. Og det er egentlig fordi jeg har et lidt stramt forhold til alt for meget alkohol, og fordi jeg synes satme, de unge drikker meget. Er du sindssyg mand. Vi er jo indendørsmestre i det der. Jeg ved jo godt, det sker, men det behøver jeg ikke stå og blåstemple,” lyder det fra Puk.

Det er også i denne podcast, at Puk fortæller om hendes beslutning om at forlade Go’ Morgen Danmark.

Læs også: Lisbet Dahl bryder tabu: Har gjort en kæmpe forskel for hende

I oktober 2021 TV 2 nemlig, at Puk Elgård ville stoppe som vært på programmet Go’ Morgen Danmark. 

Også Puk selv delte beslutningen.

“Jeg har været en del af programmet i rigtig mange år, og jeg føler, at jeg har tilført ’Go’ morgen Danmark’ det, jeg kunne. Jeg har brug for nye udfordringer, og jeg overlader trygt sofaen til en anden,” lød det dengang fra Puk Elgård.

Og nu fortæller Puk Elgård hvad der fik hende til at stoppe på programmet.