Ventetiden føles lang, lyder det fra den populære danser.

Silas Holst er især kendt fra Vild med dans, hvor han i mange år har været en del af de professionelle dansere. I 2021 meddelte han, at han forlod Vild med dans.

Siden har han blandt andet arbejdet med musicalen ‘Kinky Boots’, hvor han har indtaget rollen som Lola.

Læs også: Helt vanvittigt: Kendis overfalder kæreste på livestream

Silas Holst, som har danset siden barndommen, deler sin passion for dans med sin datter, Maggie My, som også har vist en bemærkelsesværdig tiltrækning til kunstformen.

Hun har allerede imponeret mange med sin balletdans og har for nylig haft en magisk optræden på Gammel Scene.

“Hun er utrolig rytmisk og har en drøm om at blive en del af Eventyrteatret. Hun er til audition i dag, og jeg har en stærk fornemmelse af, at hun vil klare det fremragende,” siger Silas Holst i et interview med BILLED-BLADET.

Læs også: Taler ud: “Mikkel har tit taget skraldet for os andre”

Silas, som selv startede sin karriere i Eventyrteatret og snart skal medvirke i Cirkusrevyen, understreger teatrets betydning for børns udvikling af ansvarlighed og selvtillid. “At se min datter udtrykke sig så frit og med så meget selvsikkerhed på scenen bekræfter bare, hvor meget hun nyder det,” reflekterer han.

Maggie My står over for stærk konkurrence, da 240 aspiranter kæmper om 100 pladser i Eventyrteatrets nyeste stykke.

“Vi må vente 14 dage på resultatet, hvilket føles som en evighed. Men Maggie er født optimist og er overbevist om, at hun vil blive valgt. Hendes præstation var imponerende, så jeg er også fuld af forventning,” fortæller Silas.