Netflix har sikret sig rettighederne til Tamra Davis’ film fra 2002, hvor den unge Britney Spears indtager rollen som Lucy, en karakter med en intens drøm om at genforenes med sin biologiske mor. Den populære streamingtjeneste har annonceret, at filmen får premiere den 15. februar.

Det skriver mediet Variety.

I “Crossroads” finder vi også et imponerende ensemble af skuespillere, herunder Zoë Saldana fra “Avatar”, Taryn Manning fra “Orange Is the New Black” og Kim Cattrall, kendt som “Sex and the City”-divaen. For dem, der måske tvivler på filmens brede appel, kan det nævnes, at selv den ikoniske “Blues Brothers”-skuespiller Dan Akroyd medvirker som Britneys far.

Shonda Rhimes, hjernen bag succesfulde tv-serier som “Greys hvide verden” og “Bridgerton”, har forfattet manuskriptet til “Crossroads”. Filmen indeholder også Britneys velkendte hits som “I’m Not a Girl, Not Yet a Woman” og “I Love Rock’n’Roll”, som udgjorde soundtracket og samtidig prydede popprinsessens tredje album “Britney” fra 2001.

Så for dem, der ønsker at genopleve eller opleve Britney Spears’ rejse i “Crossroads”, kan de gøre det på Netflix fra midten af februar.