Den australske tennisspiller langer nu ud efter den britiske sanger.

Tennisstjernen Nick Kyrgios har vakt stor opsigt efter en spydig kommentar omkring popikonet Sam Smiths nylige tv-optræden.

Grammy-vinderen, som er non-binær og går efter de/dem pronominer, måtte i sidste måned rette en tv-vært, at de drømte om at blive “fiskere”.

Under et interview med BBC’s ‘The One Show’ blev Smith spurgt om fiskeri som en hobby og svarede: “Jeg elsker at fiske, ja. Ja, jeg ville elske at være fisker.”

“Jeg gør det på havet, og jeg gør det på søer. Jeg har aldrig gjort det alene. Nogen har næsten lært mig det.”

Kyrgios postede mandag et klip af Smiths svar på hans Instagram-historier og delte en video fra den populære @thatguysjokes-konto, som har mere end en million følgere.

Kyrgios skrev på indlægget: “Dette er så pinligt bro, jeg kan ikke”.

Hans indlæg indeholdt en grædende-med-latter-emoji.

Komediekontoens indlæg sagde også, at Smiths udtalelse “kan være det værste, jeg nogensinde har hørt”.

Den tredobbelte Brit Award-vinder annoncerede offentligt, at de er homoseksuelle i 2014, og i 2019 annoncerede de, at de var ikke-binære.

Smith har tidligere udtalt sig om at være blevet misbrugt, herunder at blive spyttet på gaden i Storbritannien.

“Det er bare så trist, at vi er i 2023, og det sker stadig,” sagde Smith til Apple Musics Zane Lowe i januar.

“Det er udmattende, og især i England.”

Sky News-vært Rita Panahi var i sidste måned en af ​​mange åbenhjertige kritikere, der hævdede, at Smith har brugt bevidst provokerende sprog for at tiltrække opmærksomhed.

“Jeg tror ikke, han nogensinde har fisket i sit liv, jeg tror, ​​han lagde det derind med vilje for at få ordet ‘fisker-dem’ ud,” sagde Robinson til Sky News-værten Rita Panahi.

“Det lyder ikke rigtigt, men han smører sproget for opmærksomhed, og det har virket – han er sådan en opmærksomhedssøgende.”

Kyrgios har i mellemtiden for nylig skabt overskrifter for sin optræden på Logan Pauls ‘IMPAULSIVE’-podcast – som er vært for 4,4 millioner abonnenter – hvor han også kom med nogle iøjnefaldende udtalelser.

Under den bizarre optræden sagde Kyrgios, at han mener, at de egyptiske pyramider ikke er menneskeskabte.