Nu har Nicklas Bendtner haft sin debut på TV 2. Og hvordan gik det? Herunder kan du læse hvad TV 2 mener om samarbejdet.

Han er ofte omtalt som en af de mest polariserende figurer i moderne fodbold, idet han både har har haft en karriere, der har været præget af lysende øjeblikke på banen og kontroversielle episoder udenfor.

Nicklas Bendtner tog hul på sin professionelle karriere hos storklubben Arsenal, hvor han hurtigt gjorde sig bemærket med sit talent for at score mål og sin selvsikre attitude.

Og for nyligt var det netop den tidligere landsholdsprofils erfaring med fodboldverdenen, som skulle tages i brug, da han for nyligt gjorde god figur, da Danmarks to EM-testkampe mod henholdsvis Schweiz og Færøerne rullede over skærmen.

Læs mere her: Sjov detalje: Her var skuespillerne i praktik inden optagelser til ‘Badehotellet’

For selvom der bestemt ikke var meget at skrive hjem om på grønsværen, så var sagen en helt anden, da værten Camilla Martin fik selskab af en ny ekspert i sit panel i skikkelse af Nicklas Bendtner.

Forventede ikke særbehandling

Og nu kan det meget vel være, at den tidligere landsholdsangriber får lov til at fortsætte på skærmen.

Støvlerne er nemlig for længst hængt på knagen, og nu åbner nye døre sig for Nicklas Bendtner.

“Vi har ikke været overrasket over, hvad han har leveret, for det havde vi en fornemmelse af, da vi havde en god snak med ham. Han imponerede mig på mange måder også i forhold til tilgangen til det. Han var meget disciplineret”, siger TV 2’s fodboldredaktør, Carsten Werge, til Ekstra Bladet, og fortsætter:

Læs også: Annette Heick afslører stor beslutning: “Venner og familie tager sig til hovedet”

“Han faldt godt ind på vores hold. Han kom ikke med forventninger om særbehandling. Det gør man ikke hos os. Der var en god oplevelse. Jeg kan ikke udtale mig om, hvordan han synes, det var, men jeg fornemmer, at han nød at være en del af det”.

Det store spørgsmål, der nu svæver i luften, er, om denne aftale bliver forlænget. Carsten Werge slår dog fast, at økonomi selvfølgelig spiller en rolle i forhandlingerne, men understreger med et glimt i øjet, at TV 2 ikke opererer med ‘Arsenal-lønninger’.

I første omgang er der ikke sat dato på, men der ligger en kaffe og en vigtig samtale i luften mellem Nicklas Bendtner og TV 2, hvor fremtiden og muligheden for en forlængelse af samarbejdet skal afdækkes.