Hun har været forsvundet i mere end fire år.

I oktober 2018 kom Anne-Elisabeth Hagens mand, milliardæren Tom Hagen, hjem til at tomt hus. 

Siden da har milliardærfruen været savnet og Tom har i tre år været mistænkt for at have slået hende ihjel.

Men ifølge Dagbladet er der nye oplysninger i sagen. 

Feyyaz Öztürk, en forhenværende tyrkisk agent, blev for en måned siden fløjet til Norge for at blive afhørt, fordi han angiveligt var i besiddelse af detaljer om, hvad der er sket med Anne-Elisabeth Hagen.

Og efterfølgende har han indvilget i at snakke med Dagbladet

“Betalingen for at kidnappe hende skulle være 100.000 euro,” fortæller han til Dagbladet.

I interviewet nævner han såvel navne som beskrivelser af dem, der har været involveret. Fakta, som Dagbladet ikke har viderebragt, da det endnu ikke har været muligt at faktatjekke dem. 

Men Feyyaz Öztürk ønsker retfærdighed, hvorfor han nu står frem. 

“Jeg forsikrer dig om, at jeg ikke har noget at vinde ved at fortælle det til medierne eller politiet. Jeg gør det hverken for at få opholdstilladelse eller for at komme af med nogen, der efterlyser mig. Alt, jeg ønsker er, at kvindens skæbne kommer frem,” fortæller Feyyaz Öztürk til Dagbladet.

Årsagen til, at han først er blevet afhørt nu, findes i, at han har været i konflikt med de tyrkiske myndigheder, hvorefter samarbejdet ophørte og han blev internationalt efterlyst og fik tre domme in absentia.

Derfor tog det noget tid for de norske myndigheder at få lov til at afhøre ham. 

“Bekendtgørelsen blev trukket tilbage efter knap to uger, og så kunne afhøringerne begynde hos kriminalpolitiet,” oplyser advokat Simon Stende fra advokatfirmaet Lærum, Lier, Stende & Berven, der har bistået den tyrkiske mand i forbindelse med afhøringerne.