Der har været tale om det i en måned, men det er først nu, at det faktisk er blevet bekræftet af den 41-årige realitystjerne.

Efter at have dannet par i omtrent et år, kom det i starten af august frem, at Pete Davidson og Kim Kardashian var gået hver til sit.

LÆS OGSÅ: Findes der havfruer

Til trods for, at der er flere kilder tæt på den kendte realitystjerne, der har udtalt sig om, at hun skulle være klar til at date igen, er det faktisk først nu, at hun selv bekræftet, at de er gået fra hinanden.

Det har hun nemlig løftet sløret for, da hun var på besøg i ‘The Late Late Show’ med James Corden. Han fortæller hun også om, at hun ville elske at kunne date en ‘normal mand’, efter at være gået fra Pete Davidson.

Det skriver det britiske medie Mirror.

Til James Corden fortæller hun også, at hun har det godt efter bruddet, men at hun ikke dater nogen for tiden. Og hun har tilsyneladende heller ikke planer om at skulle det i nærmeste fremtid.

Hun fortæller nemlig, at hun bare gerne vil have mulighed for at slappe af og fokusere på sig selv i en periode. Blandt andet har hun et ønske om at blive færdig med skolen, før igen fokuserer på sit kærlighedsliv.

LÆS OGSÅ: Olivia Newton-Johns PR-rådgiver raser mod Emmys

Dertil fortæller hun også om, at hun ikke ved, hvad hun vil gå efter, når hun igen skal date. Hun føler sig dog overbevist om, at hun vil forsøge at gå en anden vej, end hun hidtil har gjort.