Kim Kardashian og Kanye West er officielt blevet skilt, og det bliver ikke en billig omgang for den amerikanske rapper.

Til trods for, at det næsten er to år siden, at parret blev skilt, er de først nu blevet enige om formueopdeling, forældremyndigheder m.m. Derfor er de nu officielt blevet skilt.

LÆS OGSÅ: Risikerer op mod 8 års fængsel: Nu går Shakira til modangreb

Ifølge TMZ er det tidligere par blevet enige om at have en delt forældremyndighed over deres fire børn.

På trods af dette, skal Kanye betale en stor sum penge i børnepenge til Kim hver måned. TMZ oplyser, at dette beløb lyder på 200.000 dollars, hvilket svarer til 1,4 millioner kroner.

Hertil er han også blevet pålagt at skulle betale 50 procent af børnenes udgifter i forbindelse med skole, uddannelse og sikkerhed.

Skulle de i fremtiden blive uenige om noget vedrørende deres fire børn, skal det tidligere par gennem en mæglingsproces, for at blive enige.

Både Kim og Kanye slipper dog for at skulle betale ægtefællebidrag, da de begge to har frasagt at betale og modtage dette.

Det er dog ikke helt slut endnu, for Kanye er også gået med til at overdrage det hus, som han købte sidste år, som ligger lige ved siden af Kims hus.

LÆS OGSÅ: Nicole Kidman overrasker med stor donation

Dette hus blev købt for 32 millioner kroner, da han ønskede at være tæt på sine børn. Da de nu har delt forældremyndighed, bliver det dog ikke længere anset som værende nødvendigt.