Nu er der ingen hjælp at hente ved mor og far for Mai Manniche.

I 2005 stiftede Mai Manniche smykkevirksomheden Jewlscph i 2005.

I de seneste tolv år har selskabet haft underskud.

12 år med røde tal på bundlinje, skulle der gå, før at Mai Manniches forældre nu trækker sig ud af deres datters virksomhed ‘Jewlschp’, men det har de valgt at gøre nu.

Det skriver Ekstra Bladet, som har fundet oplysningerne fra det offentlige virksomhedsregister.

At Mai Manniches forældre trækker sig ud af virksomheden, betyder at Mai per 9. marts nu ejer ‘Jewlscph’ 100%, hvorimod at hendes far, Peter Riis Hansen, før ejede 10% og hendes mor, Vibeke Manniche, ejede 20%, hvilket med lidt hurtig hovedregning betyder, at Mai selv ejede 70% af sit underskudsgivende firma.

“Det er egentlig meget simpelt. Jeg har længe haft et ønske om at eje JEWLSCPH 100% – som jeg også gjorde oprindeligt, og det gør jeg nu. Det har ingen betydning for den daglige drift – og jeg er stolt over nu at eje JEWLSCPH 100%,” fortæller hun til HER&NU.

Mai Manniche har fået meget kritik for ikke at have designet sine egne smykker.

Smykkedesigneren har ifølge Berlinske ikke selv designet en lang række smykker til sit firma ‘Jewlscph’, som hun ellers påstår at hun har.

Jewlscphs smykker er blevet sammenholdt med smykker fra den indiske producent ‘DWS Jewellery’ og her viste det sig, at 20 af smykkerne var identiske med hinanden.