Igår startede retssagen mod Robert Hansen, der er tiltalt for ét tilfælde af grov vold og to tilfælde af simpel vold mod sin ekskæreste Nynne Larsen, men den var kun i gang i en halv time, før at den blev udskudt.

Skuespilleren Robert Hansen og Nynne Larsen gik fra hinanden tilbage i august 2021.

Nynne offentliggjorde bruddet i et opslag på sin Instagram, hvor hun også anklagede Robert for vold.

Det skete ved, at hun postede et billede af sit ansigt, der var gult og blåt, hvor hun skrev følgende billedtekst:

“Et parforhold skal være et safe space bestående af kærlighed, ærlighed, tilregnelighed og loyalitet. Ikke vold, trusler, nedgørelser, fortvivlelse og misbrug.”

“Nogle af de ting, jeg er blevet budt, vil jeg ikke engang byde min værste fjende. Det er der ingen mennesker, som fortjener. Af samme årsag danner Robert og jeg ikke længere par.”.

Efter at have delt ud om hende og Roberts turbulente forhold på sin Instagram, valgte Nynne at gå rettens vej, og som følge deraf var det planen, at sagen skulle forløbe disse dage og afgøres i dag. Robert Hansen nægter sig skyldig i alle anklager.

Nynne er frustreret over de udtalelser, som Robert Hansen er kommet med, efter retssagen blev udsat igår.

Igår skulle retssagen være startet, hvor Robert Hansen er tiltalt for tre tilfælde af vold mod ekskæresten Nynne Larsen. 

Retssagen blev dog udskudt, og det var en ærgerlig Robert Hansen, som Realityportalen/HER&NU talte med umiddelbart efter.

Sender stikpille

Det var en tydeligt skuffet Robert Hansen, som Realityportalen mødte, kort efter sagen blev udskudt.

“Jeg er helt låst, jeg kan ikke komme videre i mit liv,” lød det fra Robert, der mistede jobs, da anklagerne mod ham begyndte at florere i medierne, og han uddybede:

“Det er det, jeg mener med, at jeg har været i lås. Jeg lavede jo en film og en tv-serie, mens jeg var sammen med Nynne, og jeg havde et ambassadørjob og forskellige ting, og da hun gik ud og smed alt det her ud, så røg det hele. Hvilket jeg jo egentlig godt kan forstå.”

“Jeg har jo snart ikke fået en god nats søvn i lang tid. Det er enormt psykisk stressende det her ikke at vide, hvad der skal ske. Jeg vågner med et sæt om natten og tænker, “hvad er klokken” og “hvem siger hvad og hvorfor”,” fortalte Robert til Realityportalen/HER&NU.

Ligesom Robert Hansen er Nynne Larsen også skuffet over dagens udfald, men her stopper enigheden også mellem de to.

Hun er nemlig frustreret over hans udtalelse med nattesøvnen.

“Det handler om, at jeg finder det oprigtigt usmageligt, at Robert har behandlet mig, som han har. Og hans største bekymring er hans egen nattesøvn og trivsel.” Og fortsætter:

“For mig vidner det om, at vi har at gøre med en mand, som overhovedet ikke forstår alvoren af sine egne handlinger og hvilke eftervirkninger, hans handlinger har på hans omgivelser. Det er rigtig trist,” forklarede Nynne Larsen til SE og HØR.

Nynne var ikke til stede i retssalen, men ventede formentlig udenfor på, at det blev hendes tur til at vidne, hvilket hun som bekendt ikke kom til i denne omgang.

Robert Hansen nævner dog ikke, hvem det er, han mener, der er glad for at dele. Det kan dog tyde på, at han henviser til Nynne Larsen, der netop har delt ud om sin side af sagen på sociale medier, før sagen overhovedet blev taget i retten.