Jens Werner, en velkendt dommer i ‘Vild med Dans’, vil ikke være en fast del af programmet i den kommende sæson. Han vil kun medvirke som gæstedommer i jubilæumsafsnittet og vil være til stede ved den store finale. Hans fravær har fået mange til at reagere, herunder danseren Thomas Evers Poulsen.

Thomas og hans ven Sæþór Kristínsson diskuterede Werners exit, mens de så filmen ‘Gran Turismo’. Thomas udtrykte, at det ville blive underligt at se programmet uden Werner, da han altid har været en stor del af det. Han fremhævede Werners bidrag og viden til programmet og danseverdenen generelt.

“Det bliver underligt at se programmet uden ham, fordi han altid har været så stor en del af det. Og den viden, han har givet programmet, vil man komme til at savne,” lyder det blandt andet fra Thomas Evers Poulsen til Her & Nu.

Selvom Jens Werner ikke længere vil være en fast dommer, ser Thomas Evers Poulsen fremad. Han mener, at intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, og ser frem til at se, hvad de finder på i den nye sæson. Det er endnu ikke offentliggjort, hvem de nye dansere eller professionelle dansere vil være, og om Thomas selv vil være blandt årets dansere.

Jens Werners exit fra “Vild med Dans” markerer en ændring i programmets dynamik. Hans bidrag vil blive savnet, men ændringen åbner også døren for nye muligheder.

Der er flere kendte ansigter, der ikke er med i dette års ‘Vild med dans’. Blandt andet er Michael Olesen ikke blandt dette års professionelle dansere. Og det er ikke hans egen beslutning, det har han tidligere delt på Instagram.

“Jeg modtog desværre et af de største ØV telefonopkald i dag jeg nogensinde har fået, da jeg fik og vide at der ikke var plads til mig i år på VMD-holdet!,” lød det for nyligt fra den populære danser.

Første afsnit af “Vild med Dans” 2023 vises fredag den 22. september på TV 2 og TV 2 PLAY.