Mange har fulgt med i den seneste tid, hvor Robert Hansen har været i retten. Her er han blevet idømt fængsel for vold mod ekskæresten, Nynne Larsen.

I dag danner Nynne Larsen par med Alexander Bjørklund.

På sin Instagram-profil deler Nynne Larsen nu billeder fra en særlig tur, som hun er taget på med kæresten.

“Way back, lovede mig selv, at efter retssagen, så ville jeg have fokus på at leve i stedet for blot at “overleve”. Jeg ville fokusere på mig selv, fokusere på at rykke mine grænser, udvikle mig som individ og lære mig selv, igen, at hele verden ikke er farlig eller vil mig noget ondt,” skriver Nynne Larsen til et opslag, hvor hun storsmilende står med armene i vejret.

“I dag har været en vild dag på den rejse – I hvert når man lider af MAKS højdeskræk som mig. Alexander og jeg bevægede os nemlig tidligere i dag ud at gå “Camanito del Ray” – Det var den vildeste(!) oplevelse, og den vildeste følelse efter. Jeg er SÅ stolt af mig selv,” skriver hun i opslaget og fortsætter:

“Og jeg er SÅ taknemlig for at vi nu er den oplevelse rigere!! Ps. kan varmt anbefales og kostede ca. 200 kroner pr. person!”

Du kan se hele opslaget på Nynnes Larsens Instagram-profil.