Ole Henriksen afslører, at han og manden flytter i lejlighed meget snart.

Efter 22 år i huset i Los Angeles er det nu slut.

Ole Henriksen og manden Laurence Roberts har nemlig netop overdraget huset til de nye ejere, efter det blev sat til salg for 40 millioner kroner i sommeren sidste år.

Det fortæller han til SE og HØR på den røde løber til musicalen “Miss Saigon”.

“To dage før jeg rejste til Scandinavian flyttede de nye ejere af vores hus ind. VI har rykket teltpælene op,” siger den altid storsmilende nordjyde.

I stedet rykker ægteparret fra jorden og op i luften.

“Vi er flyttet fra vores dejlige hus, hvor vi boede i 22 år, og nu skal vi bo i et højhus på 27.-etage, så vi svæver over alle med en udsigt over havet og nabolaget, og det er lige i byens centrum,” fortæller Ole Henriksen.

Lige nu bor han og Laurence i en midlertidig bolig i Beverly Hills, indtil deres nye lejlighed er klar til indflytning.

“Når man er gift med en indretningsarkitekt, så tager det jo lang tid,” griner Ole Henriksen, og fortsætter:

“Ombygningen af det nye sted har taget et år, når det er færdigt i slutningen af april.”

Når parret står og kan skue ud over Los Angeles fra 27.-etage, så bliver det ikke kun den gode udsigt, de kommer til at nyde.

Det er også sikkerheden i at være så højt oppe.

“Vi kan føle os sikre, for i USA bryder de ind og tager, hvad de har lyst til. De kommer ind med pistol og skyder dig. Det er lidt overdrevet, men det er mere trygt at bo i en lejlighed, det er der ingen tvivl om,” kommer det fra cremekongen.

“Den bygning, vi skal flytte ind i, er som at bo på et hotel. Vi føler os trygge og godt tilpas,” siger Ole Henriksen, der også tidligere har fortalt, at det er et sted, hvor de skal bo til de dør.

Den 72-årige nordjyde var til premieren på “Miss Saigon”, da hans gode ven Christian Lund spiller en hovedrolle i musicalen.