Den kendte skuespiller valgte at droppe bh’en, da hun iførte sig en yderst gennemsigtig kjole.

I weekenden var en lang række af de største navne i Hollywood samlet til Academy Museum Gala i Los Angeles.

Det var en gallafest, der blev stablet på benene med henblik på at hylde filmindustriens store navne. Og derfor var den kendte skuespiller Olivia Wilde naturligvis at finde blandt de mange fremmødte.

Til trods for, at der også var et hav af andre store navne på gæstelisten, hvilket omfatter blandt andet George Clooney, Julia Roberts og Emma Stone, så formåede Oliva Wilde dog alligevel at løbe med en stor del af opmærksomheden.

Den 38-årige Olivia Wilde, der må siges at være en smuk kvinde, havde nemlig valgt at iføre sig en kjole, der var en kende mere gennemsigtig, end hvad den gennemsnitlige kjole er.

Det betyder naturligvis, at der var udsigt til, hvad hun gemmer under kjolen. I det rette lys var det tilmed relativt nemt at få øje på hendes barm under kjolen.

Selvom hun næppe var uvidende om, at det ville være muligt for øvrige gæster, fotografer og på efterfølgende billeder at se gennem hendes kjole, lod hun dog bh’en blive derhjemme.

Som det også kan ses på billederne herunder, der netop stammer fra Academy Museum Gala i Los Angeles, så medførte dette, at der var direkte udsyn til hendes barm.

Olivia Wilde gik fra skuespiller Jason Sudeikis i november 2020, som hun blev forlovet med i januar 2013. Parret har sammen to børn: en søn, der blev født i 2014, og en datter, der blev født i 2016.

Efterfølgende har det nu tidligere par trukket overskrifter i medier verden over, fordi de har ligget – og fortsat ligger – i krig med hinanden om forældremyndigheden.

Siden januar 2021 har hun dannet par med Harry Styles, som hun mødte i forbindelse med optagelserne til filmen ‘Don’t Worry Darling’, som hun har instrueret, og som han spiller en af hovedrollerne i.

Du kan se billederne her.