Oprah Winfrey er i sorg, da hun har sagt farvel til sin elskede far, der er gået bort i en alder af 88 år.

Den 68-årige tv-stjerne holdt en fest som overraskelse for sin far i anledning af 4. juli. Det gjorde hun, da hun vil fejre hans bidrag til lokalsamfundet i Nashville, hvilket hun gjorde i dagene før hans bortgang.

LÆS OGSÅ: Hollywood-par afslører glædelig nyhed

Oprah havde planlagt en hel dag, der havde til formål at hædre og hylde hendes far, hvorfor begivenheden også fik navnet ‘Vernon Winfrey Appreciation Day’. Det skriver Mirror.

Den amerikanske stjerne har selv bekræftet, at hun har mistet sin far, hvilket hun har gjort ved at dele en video fra den fejring, hun havde holdt for sin far tidligere på måneden.

“Vernon Winfrey 1933-2022,” har hun skrevet som tekst til videoen.

“For mindre end en uge siden ærede vi min far i hans egen baghave. Min ven og gospelsanger Wintley Phipps hædrede ham med sang.”

“Han følte kærligheden og frydede sig over den, indtil han ikke længere kunne tale. I går med familien omkring hans seng, havde jeg den store ære at være vidne til, at manden, der er ansvarlig for mit liv, tog sit sidste åndedrag.”

“Vi kunne mærke fred komme ind i rummet ved hans bortgang. Den fred består stadig. Alt er godt. Tak for dine bønner og gode tanker.”

LÆS OGSÅ: Shawn Mendes udskyder turné

I klippet, der er blevet delt af Oprah Winfrey, ses Vernon sidde ned, mens han lytter til sangen, der fremføres af Oprahs gospelsangerven.