Pamela Anderson har bevist, at hun stadig har en krop, som de fleste misunder. Med en ny serie billeder, der er blevet delt på sociale medier, får hun alle til at sukke.

Pamela Anderson beviste, at hun stadig er en ægte Baywatch-babe, da hun deltog i et fotoshoot for sit Frankie’s Bikinis-samarbejde.

Den 55-årige tidligere skuespiller viser sin flotte og tonede krop frem på billederne. På et af billederne er hun iført hvid bikini, mens hun ligger i strandkanten.

På billedet ligger hun med armene over hovedet, mens hun fører hænderne gennem sine våde lokker. 

På et andet billede er hun iført en gul bikini, mens hun danser rundt i vandkanten med en anden model.

Pamela Anderson er tydeligvis meget begejstret for, at hun har fået muligheden for at designe sin egen kollektion, da hun betegner samarbejdet som “en drøm, der går i opfyldelse”.

Frankies Bikinis blev grundlagt af Francesca Aiello og har eksisteret i omkring 11 år. Hun har skabt et stærkt brand, hvilket hun blandt andet har gjort ved at samarbejde med store stjerner.

I forbindelse med lanceringen af ​​den nye kollektion med Anderson, valgte hun også at posere på en række af billederne sammen med Baywatch-stjernen.

Hun og Anderson viser deres slanke figurer til kameraerne, mens de er iført matchende badetøj, mens Aiello bærer en bikini, der har samme mønster og farve som Andersons badedragt.

Ifølge Daily Mail blev billederne angiveligt taget i Paradise Cove-området i Malibu, hvor de to smukke damer skal posere ved siden af ​​et stort træ beliggende nær kysten.

Der er også et foto af Aiello og Anderson, der står over for hinanden, med hænderne foldet over hovedet, mens de boltrer sig i havvandet.