Den 41-årige Paris Hilton er i stor sorg – og har brug for hjælp. Hun har nemlig mistet sin lille hund, Diamond Baby.

I et opslag på Instagram afslører Paris Hilton, at hendes hund er stukket af. Hun skriver desuden, at den har været væk siden onsdag i sidste uge. Det skriver mediet hundefan.dk.

LÆS OGSÅ: Adam Levine beskyldes for utroskab

Hun forklarer også, at det er lykkedes hunden at stikke af, fordi en flyttemand ikke havde lukket døren. Hun har allerede fået hjælp til at lede i nabolaget, hvor hun også har gået fra dør til dør, men den lille hund er endnu ikke fundet.

Realitystjernen er villig til at gøre alt, hvad hun kan, for at finde sin Diamond Baby. Derfor har hun både hyret en detektiv, en hundehvisker og en synsk, der skal hjælpe med at finde hunden.

Hun lægger ikke skjul på, at hun er rigtig ked af, at den lille hund er væk, da den betyder rigtig meget for hende.

“Diamond Baby er mit et og alt, virkelig som en datter for mig. Vi var uadskillelige, hun var min bedste ven og altid ved min side. Jeg er desperat, og jo længere tid der går, jo længere væk føler jeg, chancerne er for, at jeg får hende tilbage,” skriver hun.

Da hun ikke selv har kunnet finde sin hund, har hun nu valgt at spørge Instagram om hjælp. Hun har endda oprettet en dedikeret e-mailadresse, man kan skrive til, hvis man ved noget.

LÆS OGSÅ: ‘Vampire Diaries’-stjerne deler trist nyhed

Til slut skriver hun, at hun er klar til at give en stor belønning, hvis man kan bringe hunden hjem igen. Kan man det, vil der desuden ikke blive stillet spørgsmål, siger hun.