De har praktisk talt været uadskillelige. Billederne af de to sammen har været mange, og derfor har det også været en trist kendis, der har måtte tage afsked med sin elskede ven.

“I dag brister mit hjerte, fordi jeg skal sige farvel til min vidunderlige chihuahua-hund, Harajuku Bitch,” skrev kendissen i et rørende indlæg på Instagram. Indlægget viser en række søde billeder af den afdøde hund.

Paris’ pelsede følgesvend har fyldt meget i hendes liv de sidste 23 år.

Hendes liv er ifølge hende selv blevet fyldt “med så meget kærlighed, troskab og uforglemmelige øjeblikke.”

Den underskønne blondine takkede sin afdøde hund for tiden sammen og forsikrede samtidig sine fans om, at den lille chihuahua sov fredeligt ind efter et langt og dejligt liv.

Harajuku Bitch var “mere end bare et kæledyr” for hende: “Hun var familie for mig, en trofast ven, der altid var der for mig i alle livets situationer. En lille kærlighedsbold, der oplyste selv de mørkeste dage.”

Harajuku Bitch var ikke Paris Hiltons eneste pelsede ven. Hotelarvingen er kendt for sin kærlighed til små hunde, især racer som pomeranian, chihuahua, mops og pinscher, og hun har mange dyr i sit hjem.

De søde pelsbolde følger ofte blondinen til arrangementer eller andre offentlige optrædener og kan ikke undværes fra hendes side.

Det er ikke første gang, at Paris har måttet sige farvel til et medlem af hendes livlige flok: Sidste september måtte hun sige farvel til chihuahua-hunden Diamond.