Nu er det for alvor slut mellem Pete Davidson og Kim Kardashian. Den 29-årige komiker har nemlig fået fjerne sine tatoveringer, der var dedikeret til hende.

Pete Davidson var i weekenden på en skøn ferie på Hawaii med hans påståede kæreste, Chase Sui Wonders.

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian reagerer på dødsfald

Her blev der knipset billeder af ham, hvor han ikke havde en trøje på. På disse billeder kan man se, at den kendte komiker har fået fjerne sine tatoveringer, der var dedikeret til Kim Kardashian.

Davidson fik flere gange lavet tatoveringer, der var dedikeret til sin daværende kæreste og tilmed også hendes børn. Men nu er det slut med dette blæk.

I oktober sidste år blev der fanget billeder af ham, hvor han havde en badage på sit venstre kraveben, hvor han havde fået en tatovering, hvor der stod ‘My girl is a lawyer’.

Det førte til rygter om, at han havde fået sin tatovering fjernet, og det viser de nye billeder fra Hawaii, at han har.

På den anden side havde han også en ‘Jasmin og Aladdin’-tattoo, der var en reference til deres første kys på SNL, men den er også væk.

Ikke nok med det, så fik han også en tatovering af ordet ‘Kim’, men denne tatovering er også væk. Derudover har han også fået fjernet sin tatovering, hvor der stod ‘KNSCP’, som var dedikeret til Kims børn.

LÆS OGSÅ: Lisa Marie Presleys datter med hjerteskærende afsløring ved mindehøjtidelighed

Sidstnævnte bliver Kanye West nok glad for at høre, da han efter sigende blev rasende, da han første gang hørte om tatoveringen.