Komikeren, der angiveligt sad i bilen med kæresten Chase Sui Wonders, sad i en bil der kolliderede.

Komikeren Pete Davidson var involveret i en bilulykke lørdag aften, hvor bilen, han sad i, først kørte ind i en brandhane i byen Beverly Hills, Californien, bekræfter politiet til PEOPLE.

Ifølge TMZ, som først rapporterede ulykken, her sad Davidson, 29, bag rattet i køretøjet og var ledsaget af sin kæreste, skuespillerinden Chase Sui Wonders, 26.

Ifølge TMZ kørte skuespilleren med høj hastighed og mistede dermed herredømmet over bilen, hvilket resulterede i, at den kørte ud over kantstenen, ramte brandhanen og i sidste ende kørte ind i siden af en bolig.

Ingen er kommet alvorligt til skade.

Løjtnant Christopher Coulter fra Beverly Hills-politi bekræftede over for PEOPLE, at betjente reagerede på en rapport lørdag omkring kl 23, hvor en bil påkørte en brandhane.

Coulter bekræftede, at ‘Saturday Night Live‘-stjernen var i bilen, men oplyste ikke, om han kørte, eller om Sui Wonders var passager.

Pete Davidson og Sui Wonders udløste først deres romantik-rygter i december måned, da de deltog i et New York Rangers-spil sammen med deres kollega Rachel Sennott.

Den 9. januar blev de to set putte sammen på en restaurant i Brooklyn, mens de ventede på mad.

Parret gav yderligere næring til deres romance-rygter, da de trådte ud hånd i hånd i Universal Studios Hollywood d. 19 januar.

Senest blev de set sammen på Hawaii tidligere på måneden.

En kilde tæt på Davidson fortalte kilder tæt på parret i januar :”Pete og Chase Sui har hængt ud og haft det sjovt,” og tilføjede: “Det virker dog ikke som en langsigtet ting.”

Parret spillede hovedrollen i ‘Bodies bodies bodies’ sammen, og Wonders vil optræde i Davidsons kommende Peacock-serie, ‘Bupkis’.