Tv-vært og journalist Piers Morgan er blevet hacket, og har på Twitter udsendt en række krænkende og racistiske tweets.

Der er blevet delt en række mystiske opslag på Piers Morgans Twitter. Flere medier skriver, at det skyldes, at han er blevet hacket.

LÆS OGSÅ: Kong Charles med rørende hilsen til afdød dronning

Blandt andet er der blevet sendt en besked i retning af Storbritanniens tidligere premierminister Boris Johnson, hvor der er skrevet: “Få dig en fucking klipning, din grimme bums.”

Det er dog ikke kun Boris Johnson, det er gået ud over. Også den afdøde dronning Elizabeth er blevet genstand for et opslag, der lyder således: “Fuck dronningen.”

Hackeren bryder sig åbenbart heller ikke om Ed Sheeran, da også han er blevet udsat for en grim besked: “Dit rødhårede svin,” lyder det i et opslag, hvor sangstjernen er blevet tagget.

Ikke nok med det, så skulle der også være blevet delt en række krænkende og racistiske tweets på hans Twitter-profil, hvilket flere medier, herunder Metro, The Telegraph og Sky News, beretter om.

LÆS OGSÅ: Harry og Meghan langer ud: Det er et PR-stunt

Medierne skriver også, at der ikke er noget, der indikerer, at det er Piers Morgan selv, der står bag. Derimod lyder det fra de britiske medier, at han er blevet hacket.