Angiveligt er der problemer i familien Beckham. 48-årige Victoria Beckham er nemlig bekymret for, at hun kan ende med at miste sin søn.

Victoria Beckham er efter sigende ‘bekymret for at miste sin søn’, den 23-årige Brooklyn Beckham, da hun angiveligt ikke kommer godt ud af det med sønnens kone, Nicola Peltz.

LÆS OGSÅ: Elon Musks far chokerer: Er ikke stolt af min søn

Der har for nylig svirret rygter om, at 48-årige Posh Spice og den 27-årige Nicola Peltz, som Brooklyn blev gift med i april, ikke har det bedste forhold.

Beckham-familien var delvis vært for det unge pars bryllup, der kostede omtrent 44 millioner kroner, men blev angiveligt ikke inviteret til at sidde ved det primære bord sammen med deres søn.

I stedet var det Nicola Peltz’ forældre, som er milliardæren Nelson Peltz og modellen Claudia Heffner, der fik æren af at sidde ved bordet.

Derudover interagerer Nicola og Victoria heller ikke nær så meget med hinanden på sociale medier, som de plejede før brylluppet.

Kilder tæt på familien hævder, at det har været ‘meget svært’ for den tidligere Spice Girl at se sin søn blive mere tæt med Nicolas familie.

“Jeg tror, ​​det er meget svært for Victoria, der kommer fra en tæt sammentømret familie, at se sin søn blive tæt med sine svigerforældre,” fortæller kilden til new! magazine.

“Som enhver mor er hun bekymret for, at hun kan miste ham, og jeg tror, ​​hun er fast besluttet på at blive på Nicolas gode side for at sikre, at det ikke sker.”

LÆS OGSÅ: Kate Moss taler ud om voldsom oplevelse

Ifølge kilden er Victoria og Nicola ikke uvenner , men har med tiden indset, at ‘de ikke rigtigt klikker’, da ‘de er forskellige mennesker’.