Hailey Bieber forklarer i en podcast episode om, at efter hendes blodprop i marts, er hun ramt af PTSD

I marts måned sidste år, fik den 26-årige model, Hailey Bieber sig noget af et chok, da hun pludseligt fik en blodprop i hjernen.

Nu åbner hun op i podcasten The-Run-Through with Vouge om oplevelsen, der har gjort et særligt indtryk på hendes liv.

Hun fortæller blandt andet at, det er en af de mest skræmmende oplevelser, hub har oplevet og at det har været både skræmmende men også en forvirrende tid.

“Jeg kæmpede med en del angst efterfølgende. Jeg kæmpede med en smule PTSD af frygten for, om det ville ske igen.” Siger hun ifølge Page Six i Podcasten.

Hailey Bieber har tidligere åbnet op omkring blodproppen på hendes Instagram historie. Her fortæller hun at hun under morgenmaden pludseligt fik symptomer der minder om et slagtilfælde og prompte sendt på hospitalet.

“De fandt ret hurtigt ud af, at jeg havde haft en lille blodprop i hjernen, hvilket gav mig iltmangel, min krop havde dog klaret det af sig selv og jeg kom mig efter få timer”, skrev hun og fortæller efterfølgende:

“På trods af at det var et af de mest chokerende stunde i mit liv, er jeg heldigvis hjemme og har det godt. Jeg er evigt taknemmelig for de mange dygtige læger og sygeplejersker, der tog sig af mig”.