Rapper Ray J gør sig angiveligt overvejelser om at sagsøge Kim Kardashian for en udtalelse, hun for nylig har fremsat.

I et afsnit af serien ‘The Kardashians’, der sendes på Hulu, kan man høre, at den 40-årige realitystjerne siger, at Ray J måske har stukket noget op i numsen på hende, mens hun sov.

LÆS OGSÅ: Britney deler nøgenbillede til far: Kys mig i røven

Og det har Ray J bestemt ikke være glad for at høre. Det var en udtalelse, der blev fremsat i forbindelse med snakken om, at han måske havde endnu en seksuel video af hende.

Her fortalte Kim Kardashian til sin familie, at hun er 99,9% sikker på, at denne video ikke findes, men skulle det være tilfældet, kunne det være, at Ray J havde stukket op en dildo op i numsen på hende, mens hun sov.

Man kan desuden høre hende sige, at ‘det er fuldstændig ulovligt’, hvorfor hun retter henvendelse til sin advokat, som hun beder om at ‘skræmme’ Ray J.

Nu har den amerikanske rapper valgt at tage til genmæle. Han har nemlig sagt, at det er en skandaløs løgn, og at han siger, at han ‘seriøst overvejer’ at føre en injuriesag mod hende. Det skriver TMZ.

Han har faktisk også udtalt, at der findes en anden video, som skulle være blevet optaget i Santa Barbara. Han hævder også, at Kris Jenner så dem begge, og valgte at distribuere det, hvori Kim så bedst ud.

LÆS OGSÅ: Robbie Williams taler ud om stofmisbrug

Kris Jenner har dog nægtet, at hun har haft noget med det at gøre. Senest tog hun en løgnedetektortest på ‘The Late Late Show’, og ifølge polygrafen var hun ærlig, da hun sagde, at hun ikke havde noget med det at gøre.