Realitystjernen kæmpede med træthed og søvnløshed i seks uger. Nu har hun opdaget årsagen.

Amy Hart, der er kendt for sin deltagelse i Love Island, har afsløret, at hun har en parasit i sin mave.

Den 29-årige kvinde, der blev kendt, da hun i 2019 deltog i det populære realityprogram, har på det sociale medie Instagram løftet sløret for den chokerende opdagelse.

Foto: Amy Hart / Instagram

Her fortæller hun, at hun netop havde fundet ud af, hvad der havde gjort hende træt i op mod seks uger. Det skriver News.com.au.

“Så det viser sig, at jeg har en parasit i min… Jeg tror, at det er i min blære,” sagde den tidligere Love Island-deltager til sine følgere.

“Hun har sagt, at hun vil sende mig hele oversigten. Jeg har nøje niveauer af giftigt metal, og jeg er allergisk over for soja. Ikke mere sojasovs. Hvordan skal jeg nogensinde spise sushi igen?”

“Og parasitten lever af mejeriprodukter, svinekød og naturligvis gelatine. Så det kan jeg ikke få i seks uger.”

I en opfølgende video forklarede hun, at hun havde bakterier i sin blære, men at parasitten faktisk er i hendes mave. Hendes symptomer omfattede søvnløshed, kronisk træthed, sure opstød og oppustethed.

Hun tilføjede også, at hun havde svært ved at spise på restauranter nu, men at hun har i sinde at gøre, hvad der skal til, for at slippe af med parasitten i hendes mave.

Foto: Amy Hart / Instagram

I og med, at hun ikke må indtage hverken mejeriprodukter, svinekød eller gelatine i det kommende stykke tid, har hun også bedt sine følgere om at komme med forslag til mad, hun kan spise.

Ifølge News.com.au findes der mange parasitter, man kan blive inficeret med, men det er dog ikke altid, at man udviser symptomer på, at man er blevet inficeret med en parasit.

Foto: Amy Hart / Instagram